Novamora Review

​​Voor wie is Novamora?

Novamora is een datingsite voor iedereen in Nederland of België van achttien jaar of ouder, die op zoek is naar een spannend sekscontact. Hetero stellen, homostellen en hetero-, bi- of homo singles die zin hebben in een spannend uitstapje vol passie, kunnen hier like minded contacten vinden. Als je je (gratis) aanmeldt, kun je in je profiel aangeven of je een stel of single bent, wat je seksuele voorkeur is en naar wat voor sekscontact je op zoek bent. Natuurlijk is er ook ruimte voor homostellen (man/man) of (vrouw/vrouw) die op zoek zijn naar een of meerdere bedmaatjes. De website matcht automatisch leden met jouw profiel, die bij jouw kenmerken en voorkeuren passen. Even voor de duidelijkheid: de website is dus niet bedoeld voor mensen die a-seksueel zijn, of op zoek zijn naar een platonische vriendschap of een serieuze relatie.

Het ledental is groot

Omdat voor Novamora vaak reclames voorbij komen op onder andere de televisie en bekende radio staions, schrijven zich elke dag weer veel nieuwe leden in. Daardoor is het aanbod aan actieve leden leden groot. Onder de leden bevinden zich hetero’s, homo’s, alleenstaanden en stellen. Veel ingeschreven leden hebben al een partner, die wel of niet op de hoogte kan zijn van het feit dat zijn geliefde ook met anderen wil afspreken. Vreemdgaan of swingen zijn op Novamora dus geen taboe, maar ook zeker geen must. Wel is het aantal gebonden mensen op Novamora relatief groot. Ook telt de site meer mannen dan vrouwen.

Eigenschappen van Novamora op een rijtje

-Voor spannende sekscontactenNovamora is speciaal voor sekscontacten. Dus deel je met je date wel de lusten, maar niet de lasten en is voor jullie beiden van te voren duidelijk dat dat de afspraak is. Als het goed is komen er dus geen achteraf geen verwijten of verwachtingen.– Gratis inschrijvenJe kunt je gratis inschrijven op Novamora en dan al wat rondkijken op de site, foto’s bekijken en kiezen en (beperkt) contacten leggen. – Extra opties bij betaald VIP-accountBij een betaald account heb je nog meer leuke opties, zoals het uitdelen van een knipoog en het onbeperkt uitwisselen van berichten. – Goed bereikbare klantenserviceHeb je nog vragen of twijfel je aan de integriteit van een ander lid? Dan kun je de klantenservice van Novamora bereiken door een formulier op de website in te vullen. Novamora belooft binnen 48 uur antwoord te geven.– Voor homo’s, hetero’s, biseksuelen en stellenNovamora is voor sekscontacten op ieder vlak. Ook homo’s en biseksuelen kunnen er terecht. Je kunt aangeven wie je bent (stel of single) en in welke samenstelling je je aanmeldt (man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man als stel).– Werkt met profielen en pikante foto’sOp Novamora kun je leuke profielen met mooie en spannende foto’s bekijken, van het gezicht en andere lichaamsdelen.– Gelinkt worden aan leden van andere sitesVia Novamora , als je dat wilt, jouw profiel gelinkt worden aan andere sites van dezelfde moederorganisatie als Novamora waar automatisch ook op jouw voorkeuren wordt geselecteerd.– Geen creditsysteemJe krijgt bij Novamora waar je van te voren voor betaald hebt. Niet meer en ook niet minder. Geen zorgen dus over op tijd opzeggen of het missen van die deadline.– Anoniem en discrete zorg voor privacyJe hoeft je echte naam, je leeftijd of foto niet op te geven op Novamora. Ook kun je er voor kiezen een ander lichaamsdeel dan je gezicht op je profielfoto in beeld te brengen. Uiteraard wordt ook je e-mailadres niet aan andere leden getoond.

Betrouwbaarheid van Novamora

Novamora werkt zelf niet met nepaccounts, zoals sommige andere datingsites schijnen te doen om het ledenaantal kunstmatig hoog te laten lijken. Accounts worden gecheckt op echtheid en betrouwbaarheid.

Oplichters en catfishers worden geweerd

Zo doet Novamora er alles aan om oplichters en catfishers te weren. (Catfishers zijn mensen die een account voeren onder de foto van iemand anders, die daar vaak geen weet van heeft en er dan natuurlijk ook geen toestemming voor heeft gegeven). Natuurlijk kan geen enkele website voor 100% garanderen dat alle leden altijd betrouwbaar zijn, dus blijf altijd op je hoede. Gelukkig heeft Novamora een uitgebreide pagina met tips om jezelf te beschermen tegen oplichters en andere engerds.

Klantenservice 24/7 bereikbaar

Je kunt zeven dagen per week terecht bij de klantenservice van Novamora, mocht je op een verdacht profiel stuiten. Dit gaat helaas niet telefonisch maar wel via een icoontje op de site.De website valt onder Safe Dating Networks, wat betekent is dat hij is voorzien van een SSL-certificaat (beveiligingscertificaat).

Discreet

Niet iedereen hoeft te weten dat je op zoek bent naar erotisch contact. Zeker je preutse bazin of je eventuele vriend(in) of huwelijkspartner niet. Daarom kun je je bij Novamora geheel anoniem inschrijven. Het enige dat Novamora van je nodig heeft is een e-mailadres en een zelfgekozen nickname voor je account. Je e-mailadres blijft onzichtbaar voor andere leden. Je mag een foto van jou of jullie plaatsen, maar als je dat liever niet wilt (vanwege privacyredenen of omdat je je er gewoon niet gemakkelijk bij voelt) hoeft dat niet per se. Gebruik maken van Novamora kan dus helemaal zonder foto. Alleen ben je met een profiel zonder foto natuurlijk wel beperkt in je mogelijkheden om de foto’s van andere leden te bekijken.

Intieme foto’sHet leuke van Novamora is dat je er ook voor mag kiezen om een deel van je lichaam op de foto te zetten in plaats van je gezicht. Spannende, pikante foto’s waarop je bijvoorbeeld een intiem lichaamsdeel van jezelf laat zien, zijn toegestaan. Ook kiezen veel mensen ervoor om gewoon met een foto van hun lijf (waar het hoofd niet op staat) te pronken.

Seksshop met spannende spulletjesNovamora heeft een eigen, uitgebreide seksshop waarop je spulletjes kunt bestellen, van seksspeeltjes tot spannende verkleedpakjes en pikante lingerie…. Zodat je je extra spannend op je profielfoto’s kunt staan en je alvast voor kunt bereiden op een spannende en ondeugende date.

Prijzen

Verschillen tussen een gratis en betaald account

Met een gratis account kun je kennis maken met de site. Je kunt (beperkt) door profielen van andere leden snuffelen, die aan jouw zoekcriteria voldoen. Ook kun je foto’s beoordelen met behulp van de Zapper. Er ontstaat een match als de ander jouw foto ook leuk vindt.

Door middel van een knipoog of de Fotozapper kun je contact zoeken met mensen of stellen of ze beoordelen. Je kunt ook aangeven of je weer opnieuw contact met iemand zou willen. Bij een “nee” krijg je zijn of haar (of hun) profiel niet meer te zien. Bij een “misschien” blijft het spannend. Wie weet komt deze persoon in de toekomst weer voorbij, als hij jou of jullie heel erg leuk vindt!

VIP-account

Maak een VIP-account aan om onbeperkt berichten te versturen. Maar ook te ontvangen en om onbeperkt door profielen en foto’s heen te zappen heb je een betaald account nodig.Je hebt al een betaald VIP-account vanaf € 11,99 per maand (drie maanden voor € 31,98 (bij een jaarabonnement vanaf € 47,96 per jaar.) Voor een lidmaatschap van twee maanden betaal je € 15,99 per maand. Wil je Novamora eerst voor een maand uitproberen? Dat kan al voor € 19.95 per maand.

Gebruiksgemak en opties

Om een kijkje op Novamora te kunnen nemen, moet je meteen een gratis account aanmaken. Daarna kun je meteen al opties uitproberen. Deze opties zijn duidelijk gemarkeerd door middel van icoontjes.Omdat je je eerst moet aanmelden voor je een kijkje op de website kunt nemen, geven je hier vast een overzicht van de site.

Opzet website (opties van links naar rechts)

– Overzicht van de site– BerichtenHier vind je de berichten die je ontvangen hebt.– KnipogenHiermee kun je iemand een knipoog sturen om hem te laten weten dat je gecharmeerd bent.– ContactenOnder dit icoontje vind je een overzicht van je contactpersonen (mensen die je profiel hebben bezocht)– FotozapperDit is een leuke optie waarmee je foto’s kunt beoordelen van gebruikers. – ZoekoptieHiermee kun je gericht zoeken naar de kenmerken van degene met wie je wilt afspreken.

Scroll je naar beneden, dan vind je links naar de Novamora shop, weetjes onder de wist je dat-kop, de klantenservice, veelgestelde vragen, bedrijfsinformatie en dergelijke.

Account: nog meer opties

Rechtsboven op de site vind je een icoontje met je account dat verwijst naar je profiel (hier kun je je profiel bijwerken en informatie over jezelf geven). Over het rijtje staan instellingen waarmee je bijvoorbeeld bepaalt-Of je zichtbaar bent voor anderen, -Of seksueel expliciete foto’s getoond mogen worden en -Of je je profiel wil beperken tot Belgie of Nederland of dat deze zichtbaar mag zijn in beide landen.-Of je wel of geen knipogen wilt ontvangen.Ook kun je-De website (kleuren en geluiden) aanpassen naar jouw smaak

Als je optie aanklikt dan opent deze in het midden van de website, waardoor de werkbalk met alle andere icoontjes gewoon zichtbaar en beschikbaar blijft. Dat is wel zo overzichtelijk.

Novamora App

Helaas is er nog geen datingapp voor je smartphone of Iphone van Novamora beschikbaar. Wel kun je ook met je mobiel goed terecht op de website.

De voor-en nadelen van Novamora

Voordelen van Novamora

– Overzichtelijke websiteDe website van Novamora is erg overzichtelijk opgezet en gebruiksvriendelijk.– Profiel is makkelijk en snel te maken– Groot aantal leden– Leuke opties om contacten te leggen en profielen te bekijken– Niet alleen voor singles, maar ook voor stellenDeze opties zie je niet op veel datingsites; als je op zoek bent naar mogelijkheden om te swingen of aan triootjes te doen, is Novamora de site voor jullie.– Gratis lidmaatschap mogelijk– Online klantenserviceMannen zijn in de meerderheidDe man-vrouw verhouding is erg gunstig voor heteroseksueel georiënteerde dames, omdat zij zwaar in de minderheid zijn.– Een interne link naar andere datingsitesJe kunt, als je wilt, doorverwezen worden naar andere datingsites, waar je ook weer volgens je profiel en je voorkeuren aan andere leden gekoppeld wordt. – Betaalbaar en vrijblijvend lidmaatschap vanaf slechts een maandJe zit niet vast aan abonnementen en hoeft niets op te zeggen– Anoniem en discreet– Maakt deel uit van Safe Dating Networks– Gescreende profielen

Nadelen

– Gratis account noodzakelijkJe kunt de site niet helemaal vrij bekijken. Om een indruk van de site te krijgen, moet je direct een account aanmaken. Wel is dit account gratis en kan het snel worden aangemaakt. Dit kan ook een nadeel zijn, omdat niet alle niet-betalende leden serieus zijn of maar kort lid blijven.– Nog geen app voor je mobiel beschikbaar– Lidmaatschap kan op sommige andere sites goedkoper– De verhouding man-vrouw is niet in balansMannen zijn echt in de meerderheid. Hetero-georiënteerde mannen en stellen die op zoek zijn naar een vrouw, moeten dus extra hard hun best doen om in de smaak te vallen.– Ook profielen zonder fotoHet kan heel handig zijn dat je geen foto hoeft te plaatsen. Het nadeel is natuurlijk wel dat je ook van andere profielen niet alle foto’s te zien krijgt.

Conclusie

Voor wie serieus op zoek is naar sekscontacten is Novamora met haar overzichtelijkheid, aantrekkelijke profielen en grote ledenbase een leuke en geschikte optie. De doelgroep is breed: zowel homo’s, hetero’s als biseksuelen, zowel stellen als individuen en zowel gebonden mensen als singles kunnen op deze website terecht. Novamora is een uitgebreide site met leuke manieren om spannende contacten te leggen. Hij is dus wel uitsluitend geschikt voor mensen die op zoek zijn naar seksuele contacten, zoals een seksrelatie of een one night stand. Ben je op zoek naar een echt serieuze relatie, dan zijn andere datingsites waarschijnlijk geschikter voor jou.

Enter your text here…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

BesteDatingVoor.nl
Logo