Parship Review

parship website
5/5

Parship.nl is een datingsite voor hoger opgeleiden. De datingsite richt zich op mensen die opzoek zijn naar liefde en een HBO of WO-achtergrond hebben.

De website richt zich op mensen met een soortelijke achtergrond omdat wetenschappelijk is bewezen dat je hierdoor meer raakvlakken hebt en je relatie een grotere kans van slagen heeft.

We leggen je vandaag graag precies uit wat je precies kan verwachten van Parship.nl, hoe de website werkt en wat je aan de website hebt. We hopen dat je op basis van onderstaande informatie een goede beslissing kunt nemen over of de website parship.nl goed past bij wie jij bent en bij wat je zoekt.

9.7Expert Score
Uistekend

Beste Datingsite voor Hogeropgeleiden

Gratis Registratie
10
Dating Keurmerk
10
Interessetest
10
Chat mogelijkheid klantenservice
0
Uitgebreid zoeken
10
Cam mogelijkheid
0
Applicatie
10
Match systeem
10
Voordelen
 • Gratis uit te proberen (3 dagen)
 • Uitgebreide vragenlijst om je zo nauwkeurig mogelijk te matchen
 • Veilig en anoniem
 • De website heeft het keurmerk 'veilig daten' van de Thuiswinkel
 • Je kunt verschillende abonnementen afsluiten in verschillende prijscategorieën
 • Je date met mensen van dezelfde achtergrond (HBO + WO)
 • Er is een betrouwbare test ontwikkeld om je zo te voorzien van de beste matches met wie je veel raakvlakken zult hebben.
 • Je kunt abonnement ten allen tijde opzeggen en/of je account volledig verwijderen
 • Parship heeft een eigen applicatie. Zo ben je overal bereikbaar voor je matches en kan je waar je ook bent kletsen met je matches.
Nadelen
 • De vragenlijst invullen kost tijd, ongeveer 30 minuten
 • Om te beschikken over alle voordelen die Parship aanbiedt dien je lid te worden. Met de gratis optie kan je niet gebruik maken van alle opties en kan je ook niet je persoonlijkheidstest en partneranalyse inzien
 • Kom je graag met mensen die ook een lagere opleidingsachtergrond hebben in aanmerking, dan is Parship niet voor jou. Enkel mensen met een HBO en WO-opleiding worden toegelaten.

Betrouwbaarheid

Parship is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Tevens is het één van de oudste datingsites van Nederland. Waar veel datingsites zijn gekomen en gegaan blijft parship.nl uitermate populair.

Dit komt mede door de veiligheid, anonimiteit en relaties die ontstaan naar aanleiding van de matchservice. Veiligheid en het waarborgen van de anonimiteit wordt gegarandeerd.

Het bedrijf is aangesloten bij Thuiswinkel en heeft het keurmerk ‘veilig daten’ gekregen. Dit is een keurmerk dat de veiligheid en anonimiteit garandeert.

Je deelt vrij gevoelige en persoonlijke informatie met de website, denk hierbij aan je persoonsgegevens en de eerlijke antwoorden uit je vragenlijst. Deze worden te allen tijde bij Parship zelf gehouden en zullen nooit verstrekt worden aan een derde of externe partij.

Ook dient het keurmerk Veilig daten ervoor om de bestaande profielen op parship.nl te onderwerpen aan een controle. Zo wordt de echtheid van de profielen gewaarborgd en weet je zeker dat je altijd met een echt persoon aan het chatten bent.

Van alle datingwebsites die ons land kent zijn er op dit moment slechts 9 datingsites die het keurmerk veilig daten hebben gekregen. Parship is daar één van.

Gebruikersgemak & opties

Wanneer je opzoek bent naar de liefde en hier graag hulp bij wilt ontvangen kan je je inschrijven bij een online datingsite. Maar met zo een groot aanbod is het soms lastig om een datingsite te vinden die bij je past. Hoe weet je welke website bij je past, is de desbetreffende website wel betrouwbaar?

Je hoeft niet verder te zoeken, dit is zeer waarschijnlijk dé datingwebsite voor jou. (Mits je een HBO of WO-achtergrond hebt). Zoals we hierboven al hebben benoemd is Parship.nl één van de slechts 9 datingsites in Nederland met het keurmerk ‘Veilig Daten’.

Dit geeft jou de garantie dat je gegevens worden gewaarborgd, je met echte mensen chat en een echte kans op liefde en een nieuwe relatie maakt. Hoe werkt het dan precies?

Je moet je eerst inschrijven op de site. Inschrijven is totaal niet moeilijk, het is eigenlijk vrij simpel. Wel vergt het wat tijd. Maar die tijd investeer je natuurlijk graag als je echt serieus opzoek bent naar een nieuwe partner. Het inschrijven kost tijd omdat je wordt onderworpen aan een lange en diepe vragenlijst.

De vragenlijst neemt gemiddeld een half uur in beslag. Het is belangrijk dat je deze vragen zo goed en zo eerlijk mogelijk invult. Zo vergroot je zelf je kans op het vinden van een partner die goed bij jou past.

vragenlijst

De vragenlijst bestaat uit een persoonlijkheidstest. Deze test duurt ongeveer 20 minuten. De vragen zijn helder geformuleerd waardoor het niet moeilijk is om ze te begrijpen en te beantwoorden. Na de persoonlijkheidstest volgen er nog een aantal stellingen. Bij deze stellingen dien je jouw voorkeuren aan te geven en in te vullen.

Het invullen van deze stellingen duurt ongeveer 10 minuten. Binnen deze stellingen krijg je ook een aantal afbeeldingen te zien waarbij je telkens de afbeelding moet selecteren die het beste aansluit op jouw persoonlijkheid, jouw voorkeuren en wensen.

Het is belangrijk dat je de vragen zo eerlijk mogelijk in zal vullen omdat je op basis van jouw gegeven antwoorden gekoppeld wordt aan andere leden op de website. Dit zijn jouw matches. Elke dag krijg je een aantal matches te zien waar je contact mee kunt maken.

Na het chatten met je matches zal je snel ondervinden waarom het maken van de test zo belangrijk is. Je krijgt matches met dezelfde raakvlakken, interesses, achtergrond en toekomstbeeld.

Ben je benieuwd naar het resultaat van je persoonlijkheidstest en wil je deze inzien? Dit is geen enkel probleem. Je eigen test, antwoorden en de bijbehorende analyse mag je altijd inzien. Ben je een premium lid dan is dit gratis.

Ben je geen betalend lid maar wil je wel de uitslag zien en het rapport ontvangen kan dit ook. Hier zit wel een additionele kost aan vast.

De Parship App

app

Op digitaal vlak blijft Parship niet achter en heeft het ook zijn eigen mobiele app ontwikkeld. Daarmee is Parship één van de weinige datingsites in Nederland die een eigen app heeft voor het daten. Dit maakt het daten nog leuker en makkelijker omdat je nu altijd met je matches kunt praten.

Of je nu in de trein zit, onderweg naar werk bent of op werk tussen meetings in wat vrije tijd hebt, je kunt altijd met je matches in contact blijven staan en blijven checken. Dit vergroot het gemak onder de daters.

Je hoeft niet meer in spanning af te wachten of je match wat heeft gestuurd, je kan het 24/7 op je mobiel in de app checken.

Als je gebruik wilt maken van de Parship app moet je je hier wel eerst voor registreren. Dit kan je doen doormiddel van in te loggen via jouw Parship profiel of door je via je persoonlijke Facebookaccount aan te melden.

De app is ook gebruiksvriendelijk waardoor het ook voor de mensen die mobiele telefoons soms nog een uitdaging kunnen vinden, heel makkelijk te gebruiken is.

Ook prettig: via de app kan je heel makkelijk foto’s selecteren van je Facebook account of uit één van je albums uit je telefoon en deze direct via de app op je persoonlijke profiel uploaden.

Parship Kosten

Het aanmelden op de website is gratis. Wanneer je een profiel hebt kan je eens rustig rondkijken op de website. Je kan je partnervoorstellen bekijken. Wil je gebruik maken van de volledige service dan heb je de optie om premium lid te worden.

Je hebt een premium lidmaatschap vanaf 6 maanden tot een lidmaatschap die 24 maanden geldig is.

De kosten voor de verschillende lidmaatschappen variëren tussen de €24,90 per maand tot €44,90 per maand. Wanneer je een premium lidmaatschap hebt afgesloten kan je een beroep doen op de gratis profielcheck en een analyse van je partnerschaps-persoonlijkheid.

Ben je geen premium lid maar wil je dit ook graag een keer proberen kan dat tegen een additionele kost van €129,- voor de parternschaps-persoonlijkheid analyse en €49,- voor de profielcheck.

Wil je Parship eerst graag eens uitproberen zonder direct een abonnement af te sluiten kan je altijd gebruik maken van de ‘3 dagen gratis lid optie’. Zo kan je eens rondsnuffelen en zelf zien en ervaren hoe Parship precies werkt. Dit is absoluut aan te raden, je verliest er niks mee.

Ook heb je altijd recht op een herroepingsrecht van 14 dagen nadat je jouw lidmaatschap hebt afgesloten.

prijzen overzicht parship

Conclusie

Parship.nl is een fijne en betrouwbare datingwebsite voor hoogopgeleiden die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Bij Parship word je serieus genomen en vul je een lange vragenlijst in die ervoor zal zorgen dat de kans dat jij een match vindt die goed bij je past wordt vergroot.

Je kunt verschillende lidmaatschappen afsluiten, er is altijd een lidmaatschap dat past in jouw budget. Je kan via de Parship app altijd chatten met jouw matches. Parship.nl is een website die jouw kans op het vinden van de liefde zal vergroten en wie wilt dat nu niet.

BesteDatingVoor.nl
Logo