Beste Serieuze datingsites

Je kent het wel: je bent het zat om ’s avonds alleen aan tafel te zitten en niemand te hebben om ’s nachts fijn tegen aan te liggen. Je hebt al een aantal datingsites uitgeprobeerd, maar tot nu toe heeft niks gewerkt. Maar die tijd is nu voorbij. Op de datingsites in dit artikel vind je de juiste persoon die net als jij op zoek is naar een serieuze relatie. Na het doornemen van de volgende datingsites, is het ook jóuw beurt om verzekerd te zijn van een succesvol liefdesverhaal.

Parship – de nummer 1 in serieuze relaties

Op Parship vind je voornamelijk singles ouder dan 30 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daten op Parship gaat verder dan alleen een berichtje sturen naar iemand die er aantrekkelijk uitziet. Door middel van het Parship-principe stelt de datingsite je voor aan singles die écht bij je passen. Zo krijg je een persoonlijkheidstest waardoor er een gepersonaliseerd rapport voor je wordt gemaakt. Je komt tot nieuwe inzichten over jezelf en relaties. Verder is Parship er om je het juiste datingadvies te geven. Hoe ga je bijvoorbeeld om met afwijzingen op dating-platforms of hoe bereid je je voor op een eerste date? Dat lees je allemaal op deze datingsite. De slagingskans voor het vinden van de ideale match is op deze manier erg hoog: 1 op de 3 singles vindt hier een partner. Lees meer informatie op parship.nl.

EliteDating – voor hoogopgeleide singles

EliteDating is een datingsite die bedoeld is voor hoogopgeleide singles. Meer dan 70% van de leden heeft een universitaire opleiding afgerond. Op deze datingsite is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Want wie heeft er zin (en tijd) om elke dag eindeloos te scrollen door matches? EliteDating stelt jou dagelijks voor aan drie tot zeven passende singles die daadwerkelijk matchen met jouw eigen profiel. Alle profielen worden gecontroleerd op echtheid en oprechtheid. Je bent dus verzekerd van matches die net als jij echt op zoek zijn. EliteDating’s matchmaking is gebaseerd op het ‘Big Five model’, een belangrijk concept binnen de moderne persoonlijkheidspsychologie. Met behulp van een uitgebreide vragenlijst worden de vijf facetten van uw persoonlijkheid gecreëerd, waardoor jouw persoonlijkheidsprofiel ontstaat. En dit werkt: elke maand vinden meer dan 2500 singles liefde. Lees meer informatie op elitedating.nl.

Relatieplanet – de populairste serieuze datingsite

Relatieplanet is dé populairste serieuze datingsite en is al 11 jaar op een rij benoemd tot deze titel. Waarom zou je kiezen voor Relatieplanet? Deze datingsite is veilig en betrouwbaar: alle profielen worden handmatig gecontroleerd door deskundigen, jouw privacy en veiligheid zijn een absolute prioriteit en Relatieplanet is lid van keurmerk Veilig daten en Thuiswinkelwaarborg. En het maakt niet uit wie je bent: of je nu jong of oud bent, een universitaire opleiding hebt afgerond of ‘minder papieren’ hebt. En je hoeft gelukkig niet helemaal je laptop op te starten om te praten met je favoriete match: Relatieplanet heeft een gebruiksvriendelijke app. Het aanmaken van een profiel, het zoeken en het eerste contact zijn geheel gratis; hierna kun je bepalen of je het interessant genoeg vindt. Lees meer informatie op relatieplanet.nl.

Lexa – voor wie singles wil ontmoeten in zijn of haar omgeving

De datingprofielen op Lexa zijn op een gedetailleerde manier samengesteld. Wil je op een directe manier iemand vinden? Dan kun je dat doen via zoekcriteria. Maar je kunt ook gewoon op zoek gaan naar een profiel dat jou aanspreekt. Dat is helemaal aan jou. Lexa werkt heel simpel volgens drie simpele stappen: vertel wie je bent, vind de juiste persoon en begin een leuk gesprek. Dankzij Lexa vonden al 324.000 singles de liefde. Dan kun jij dat natuurlijk ook! Lexa heeft zelfs nog wat extra’s wat vele singles erg interessant vinden. De datingsite organiseert gezellige en unieke events in een ontspannen sfeer. Zo krijg je de kans om leuke singles met dezelfde interesses te ontmoeten. Je hoeft natuurlijk niet alleen te komen: maak er een leuke dag van met een vriend of vriendin. Lees meer informatie op lexa.nl.

50PlusMatch – de meest serieuze en beste datingsite voor 50-plussers

Wie zegt dat 50-plussers geen liefde meer kunnen vinden? Via 50PlusMatch krijg je de kans om doelgericht online te daten wanneer je 50+ bent. Zo vind jij sowieso iemand die op dezelfde golflengte zit als jij. Aan ‘no reply’ doet 50PlusMatch niet: de klantenservice doet er alles aan om op elk mailtje en elke vraag te reageren. Persoonlijk en direct: daar staat deze datingsite om bekend. Je privacy wordt hierbij goed bewaakt en dat is ook één van de redenen waarom alle profielen handmatig worden gecontroleerd door deskundigen. Bovendien is 50PlusMatch als beste getest door Vara’s Kassa, omdat de datingsite veelzijdig, gebruiksvriendelijk en gratis is. Lees meer informatie op 50plusmatch.nl.

Waar moet ik op letten bij het vinden van een serieuze relatie?

Koppels met een serieuze relatie denken na over een toekomst samen. Denk hierbij aan samenwonen of zelfs een kinderwens. Mensen met een serieuze relatie willen hun hele leven bij elkaar blijven. En willen we dat stiekem niet allemaal? Iemand waarmee we alles kunnen delen en waarvan we zeker weten dat het goed zit? Maar waar let je nou eigenlijk op als het gaat om het vinden van een serieuze relatie? Wanneer je iemand zoekt die net zo over een serieuze relatie denkt als jij, zijn er zijn een aantal kenmerken die je zult moeten onthouden.

De kenmerken

Het is belangrijk om goed naar elkaar te kunnen luisteren en elkaar blindelings te kunnen vertrouwen. Oppervlakkige gesprekken doen jullie niet aan: voor goede en serieuze gesprekken kunnen jullie bij elkaar aankloppen. Er gaan geen dagen voorbij waarbij jullie geen contact hebben. Ook al is het maar een appje, het contact is er. En misschien nog wel het allerbelangrijkste punt van allemaal: er is absoluut geen aandacht voor andere mogelijke relatiekandidaten.

Wat is geen serieuze relatie?

Relaties die niet als serieus worden beschouwd, is bijvoorbeeld het fenomeen “friends with benefits”. Dit zijn eigenlijk (goede) vrienden die vaker met elkaar naar bed gaan. Hierbij is geen sprake van diepgaande gesprekken of plannen voor de toekomst. Een andere benaming is een “scharrel”. Met een scharrel deel je af en toe het bed en er is er niet dagelijks contact.

3 dating tips voor serieuze relaties

Om er zeker van te weten dat jouw serieuze relatie een succesverhaal wordt, is het belangrijk om een aantal tips in je achterhoofd te houden. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder.

Loop niet te hard van stapel

Het is belangrijk om jezelf en je partner tijd te geven om te ontdekken wat jullie beiden nou echt willen. Geef je partner ruimte: zo komt hij/zij erachter of hij/zij vrije tijd aan jou wil besteden. Wanneer je jezelf probeert op te dringen, kan er weerstand ontstaan.

Zet de standaard

Om te voorkomen dat je niet wordt gezien als scharrel, zijn er een aantal dingen om te onthouden. Spreek niet alleen met hem af na 11 uur ’s avonds, alleen ingaan op uitnodigingen voor échte dates en let er goed op of hij ook buiten de slaapkamer om met je wil afspreken.

Communiceren is belangrijk

Zit jou iets dwars? Of denk je dat er bij je partner iets dwarszit? Dan zit er maar één ding op: praat met elkaar. Hoe moeilijk dit ook kan zijn, door te praten kom je een stuk verder.

Klaar om de onlinewereld te betreden?

Na dit artikel gelezen te hebben, heb je genoeg informatie om te beslissen welke datingsite het beste bij jou past. En waar wacht je dan nog op? Ook jij verdient geluk en een happy ending op liefdesgebied.

BesteDatingVoor.nl
Logo